Home Mobily, komunikace Ostatní GPS, navigace 2 DIN 7 palcové autorádio s navigací VW,Škoda
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

2 DIN 7 palcové autorádio s navigací VW,Škoda

Jihomoravský kraj
3. 4. 2019 - 10:39
5 300 Kč
Prodávající

Popis

NEJLEPŠÍ VOLBA ZA ORIGINÁL RÁDIO COLUMBUS,má podstatně víc funkcí a vše funguje ihned po připojení,nemusí se párovat s jednotkou auta a nic nastavovat.Možnost i změny menu na zelenou.
7 palců 2-DIN dotykový displej TFT LCD displej, 3D GUI uživatelské rozhraní snadno ovladatelné.Nastavení několika jazyků,samozřejmě i Čeština. Kapacitní dotykový displej. 6 úroveňí nastavení jasu obrazovky .Podpora iPod / iPhone 4 / 4S / 5 / 5S audio vstup a kontrola. GPS navigační systém (Windows CE 6.0), s anténou GPS a map-soubory.Mapové soubory jsou na SD kartě,snadno se tak dají aktualizovat mapy. Ovládání na volantu (podpora).Přehrávání DVD kompatibilní s AVI / DVD / DVD + R / DVD-R / DVD + RW / DVD-RW / VCD / MP3 / CD / CD-RW / JPEG. Rádio, FM / AM s dispozici na každém trhu. (Evropa, Austrálie, Jižní Amerika, Severní Amerika, Rusko, Japonsko, atd.) Podpora 1080P RMVB. Přehrávání videa . SD / MMC karet Podpora USB-reader MP4, DIVX, JPEG, MP3 a WMA , Může podporovat maximální kompatibilitu 32g . 4X45W Hi Fi výstupu zesilovače .Boot Logo: Výběr vestavěných 87 druhů auto LOGO . K dispozici je 10 druhů výběru pozadí obrazu a User Definition SD karty Pictures. Vestavěné hodiny, zobrazení kalendáře .Auto-paměť Funkce. Audio / video vstup, 2 Route video výstup, 4 Route audio výstup, 1 Trasa výstup pro subwoofer. Treble / Bass / Fader / Ovládání hlasitosti. DSP předvoleb Flat POP ROCK CLASS JAZZ CUSTOM. V-10DC: Virtuální Ten Disc měnič paměti. Plně funkční OSD dálkové ovládání .Vestavěný Bluetooth pro mobilní hands-free, podporu telefonního seznamu stahování, vestavěný mikrofon. Podpora Bluetooth MP3 přehrávač Funkce (Pozor: Tato funkce může být realizována pouze tehdy, pokud mobilní telefon podporuje Bluetooth audio výstup). S vysokým rozlišením obrazu RGB .Podpora Zpětná kamera .Podpora vstupu DVR, jednoduché ovládání DVR na obrazovce displeje. (DVR je volitelná, je třeba koupit samostatně DVR). Podpora TPMS, (TPMS soupravy jsou nepovinné, je třeba koupit sady samostatně) S 3G a WiFi USB host .Vestavěný CANbus, podporuje ovládání na volantu a původní informace o zobrazování.
Technické parametry:
TFT LCD s rozlišením s vysokým rozlišením 800 * 480.
Optimalizované Windows CE 6.0 jádro operačního systému, Rapid Start Multiple Program Protection .Napětí: DC 12V .Výstupní výkon: 4 * 45 W .
Po domluvě je možné i nainstalovat.KYJOV-SLAVKOV

2 DIN 7 palcové autorádio s navigací VW,Škoda

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!