Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Apple iPhone 6 PLUS 64 GB(gold) zlatý luxusní, top stav+obal
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Apple iPhone 6 PLUS 64 GB(gold) zlatý luxusní, top stav+obal

Jihomoravský kraj
30. 12. 2016 - 16:50
15 990 Kč
Prodávající

Popis

Prodám použitý top Apple iPhone 6 PLUS 64 GB zlatý luxusní ve velmi dobrém stavu z důvodu Vánoc a přechodu na novější model. Telefon byl od počátku používání chráněn obalem a proto je stále jako nový! V rámci této super ceny je samozřejmě pouze telefon jako takový a je možné jej odebrat osobně v BRNĚ, kde si jej můžete předem otestovat.

Apple iPhone 6 PLUS 64 GB je již osmá generace legendárního mobilního telefonu iPhone a přichází i ve své větší variantě. Je tady Apple iPhone 6 Plus. Co nabídne?

Na první pohled nejvýraznější změnou je design telefonu. Nové „šestkové“ iPhony dostaly celohliníková záda, větší displeje a tenčí těla. V případě iPhone 6 Plus se jedná o přístroj tenký pouhých 7,1 mm, vybavený 5,5“ Retina HD displejem.

Uvnitř telefonu se skrývá nový procesor Apple A8 s 64bitovou architekturou. Doplňuje jej také pohybový komprocesor M8, díky kterému mohou na pozadí systému běžet třeba aplikace monitorující sportovní aktivity, aniž by vám výrazně ubývala baterie.

Nový je také fotoaparát iSight s technologií FocusPixels a optickou stabilizací obrazu. Zajímavou funkcí je možnost natáčení zpomalených videí, které plynou až 240 snímky za sekundu.

iPhone 6 Plus je vybavený operačním systémem iOS 8. V něm získáváte zdarma k dispozici také balík kancelářských aplikací iWork, nebo třeba třeba programy pro tvorbu hudby, videa či správu fotografií.

Velkou změnou k lepšímu je také výdrž baterie. Ta má v případě iPhone 6 Plus kapacitu 2900 mAh a udrží váš telefon v provozu až dva dny běžného používání.

Parametry

Výrobce / značka
Apple
Model
iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 PLUS 64 GB(gold) zlatý luxusní, top stav+obal

Zavřít Zavřít
Prodávající
Míša K.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!