Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Telefon Cubot X17 CZ 5" FHD IPS OGS GSM 2x SIM 3G/4G
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Telefon Cubot X17 CZ 5" FHD IPS OGS GSM 2x SIM 3G/4G

Celá ČR
2. 3. 2016 - 13:25
4 990 Kč
Prodávající

Popis

Cubot X17 je elegantní, lehký a luxusní. Vnější rámeček je tvořen z jednoho kusu odolného a lehkého kovu. Celkově působí velmi kompaktně a bytelně, přesto si však zachovává svěží design.

Špičkový FHD IPS displej. Při rozlišení 1920x1080 a bezchybném jasu je X17 jako stvořený pro sledování filmů a prohlížení fotografií pořízených úžasným 16MPX fotoaparátem. Fotoaparát je vybaven škálou speciálních funkcí, díky kterým lze pořizovat zajímavější a zábavnější snímky. Navíc je vybaven dvěma LED diodami, které zajistí vyváženější osvětlení.

3GB RAM a 4 jádra CPU zaručují hladký chod telefonu i přes zatížení. X17 si tedy poradí s mnoha procesy současně. 16GB paměť je možné rozšířit o dalších až 32GB paměťovou kartou.

4G LTE internet je samozřejmostí, tudíž se můžete k superrychlému internetu připojit téměř kdekoliv.

Pro výlety či služební cesty lze využít offline navigaci díky GPS čipu, jež je součástí těla X17. Pro majitele dvou SIM karet jsou připraveny dva sloty. Pro majitele jedné SIM lze druhý slot obsadit paměťovou kartou.

Pomocí Hotknot a OTG můžete provádět spoustu úkonů ještě rychleji a jednodušeji.

X17 je zkrátka telefon, jež je skvělým společníkem pro každou příležitost. Jeho schopnosti a vybavení oceníte jak v kanceláři, tak na cestách za zábavou.
X17 má již od výroby na LCD nalepenu ochrannou folii.Druhá náhradní folie je v balení zdarma, navíc je i ochranný plastový kryt na záda telefonu.

Parametry

Výrobce / značka
Ostatní

Telefon Cubot X17 CZ 5" FHD IPS OGS GSM 2x SIM 3G/4G

Zavřít Zavřít
Prodávající
Servatech s.r.o
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!