Home Mobily, komunikace Ostatní VoIP telefony, Skype Prodám analogový telefonní adaptér Linksys PAP2T-R
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám analogový telefonní adaptér Linksys PAP2T-R

Olomoucký kraj
23. 1. 2019 - 20:49
500 Kč
Prodávající

Popis

Dva standardní telefonní porty buď pro analogové telefony a nebo pro telefon a fax, přičemž každý přístroj (port) může mít nezávislé číslo. Vysoce kvalitní a čistý přenos hlasu při současném při používání internetu. Kompatibilní se všemi uznávanými telefonními standardy: volání ID, čekání hovoru, hlasový mail, atd. Telefonní internetový adaptér od firmy Linksys umožňuje vysoce kvalitní VoIP služby přes vaše širokopásmové internetové připojení. Stačí ho připojit do vašeho domácího routeru nebo switche a do dvou standardních telefonních portů připojit analogové telefony nebo fax.
Každý telefonní port pracuje nezávisle na sobě, s oddělenými tel. službami a čísly, jako kdyby jste měli dvě telefonní linky. Můžete klidně přijímat hovory a faxovat, i když právě používáte internetové připojení. S telefonováním přes internet platíte nízké místní a mezinárodní poplatky, protože si můžete přiřadit speciální telefonní čísla do skupin. Vyberte vaše preferovaný místní vytáčecí směrový číslo (zdarma), přičemž to nemusí být místo, kde žijete.
Nebo si přidejte virtuální tel. číslo jiné směrové oblasti, které bude přesměrováno do vašeho internetového telefonu. Dokonce si můžete přidat jedno číslo, na které budete volat bez poplatku.
Internetový telefonní adaptér od firmy Linksys je kompatibilní s těmito a všemi dalšími speciálními funkcemi, které nabízejí internetové telefonní společnosti, jako volání ID, čekání hovoru, zpětné volání, rozlišující zvonění volajícího a mnoho dalších.
1 x LAN port RJ45
2 x konektor pro analogový telefon RJ11
podpora protokolu SIP
kodeky: G711, G726, G729 A, G723.1
konfigurace pomocí web prohlížeče

100% stav, kompletní příslušenství. Provozováno v síti 802.cz. Osobní odběr Hranice, při platbě předem na účet poštovné zdarma.

Analogový telefon Panasonic KX-T2315CZ

Hlasitý telefon uvolní ruce při telefonování
Funkce vypínání mikrofonu, volba vyzvánění
Automatické přepínání ze zapnutého telefonu na vypnutý
Funkce FLASH (100 ms)
Jed

Prodám analogový telefonní adaptér Linksys PAP2T-R

Zavřít Zavřít
Prodávající
Michal
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!