Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Prodám Huawei Mate S 32GB LTE stříbrný (2016)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám Huawei Mate S 32GB LTE stříbrný (2016)

Olomoucký kraj
27. 12. 2016 - 08:08
8 600 Kč
Prodávající

Popis

Telefon je v luxusním stavu, řekl bych TOP stavu. Bez nejmenšího poškrábání, jako nový, téměř nepoužívaný. Jak lze vidět na fotkách, jsou k němu náhradní pouzdra. Plus originál, nepoužité otevírací pouzdro.
Huawei Mate S 32GB LTE stříbrný
Mobilní telefon Huawei Mate S patří do nejvyšší ligy, ať už se svým precizním kovovým zpracováním - 7,2 mm tenkým tělem s prakticky zakřivenými zády a také zaoblenými rohy krycího sklíčka displeje Gorilla Glass 2.5D, nebo s neobyčejně všestrannou a hlavně bohatou funkční výbavou.
Velký a praktický displej
Velmi kvalitní AMOLED displej vyniká svým barevným podáním a krásně sytými barvami, ale také vysokou jemností přes 400 ppi pro naprosto dokonalé zobrazení. To vše přináší chytrý telefon Huawei Mate S na velké 5,5 palcové úhlopříčce, která je však díky praktickému provedení celého těla stále velmi dobře ovladatelná v jedné ruce. Pokud si ale troufnete, můžete větší displej prakticky rozdělit na dvě části a spustit si současně dvě různé aplikace.
Vysoký výkon
Vlajková loď Huawei Mate S má pod kapotou schovaný výkonný 64 bit a osmijádrový 2,2 GHz procesor Kirin 935 s operační pamětí 3GB RAM. Zajímavostí je, že jde o čipset vlastní výroby, tudíž se můžete u telefonu spolehnout na výtečné odladění a plynulost celého operačního systému. Jedná se o Android 5.1 Lollipop doplněný o povedenou grafickou nadstavbu EMUI 3.1, se kterou přichází také řada šikovných vylepšení a vychytávek.
Špičkový 13 Mpx fotoaparát s OIS
Pokud rádi fotíte, jistě si oblíbíte špičkový 13 Mpx fotoaparát, který je vybavený vylepšenou optickou stabilizací obrazu, duálním LED bleskem nebo také objektivem s výbornou světelností f/2.0. Navíc focení probíhá velmi rychle a intuitivně, nemusíte ani nic složitě nastavovat, automatický režim vše zvládne krásně za vás. A pokud nepřežijete bez focení selfie, můžete se spolehnout na taktéž kvalitní 8 Mpx přední fotoaparát.

Parametry

Výrobce / značka
Huawei
Model
Mate S

Prodám Huawei Mate S 32GB LTE stříbrný (2016)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Boris Bučko
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!