Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Telefon DooGee X5 PRO 5" 1280x720 dpi IPS GSM LTE 4G
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Telefon DooGee X5 PRO 5" 1280x720 dpi IPS GSM LTE 4G

Celá ČR
18. 4. 2016 - 10:02
2 699 Kč
Prodávající

Popis

DOOGEE X5 Pro je VELICE PĚKNÝ A PROPRACOVANÝ telefon. Zpracování telefonu je velice precizní. Velikost 5“ LCD je v případě Pro velmi kompaktní, celé tělo je štíhlé a tudíž nepůsobí jako velký telefon. DOOGEE má všechny funkce, které moderní doba vyžaduje— internet, fotografie, videa, emaily, Facebook, Youtube atd…

Tělo telefonu DOOGEE X5 Pro tvoří 3mm kovová slitina, zadní kryt je vyroben z plastu, jež lze měnit. Je velmi hutný a odolnější vůči prohnutí.

Design telefonu je na vysoké úrovni a respektuje nejmodernější trendy tvarů mobilních telefonů. Z hlediska ceny je to opět jeden z nejkvalitnějších telefonů značky DooGee na trhu. Telefon i při své velikosti skvěle padne do ruky a práce s ním je velice příjemná.

Telefon je vybaven LCD displejem, který je zpracován technologií IPS tzn. displej SKVĚLE svítí a je dobře viditelný ze stran, dotyk je vysoce přesný. LCD pochází KVALITATIVNĚ z dílny firmy LG a disponuje rozlišením 1280x720 a velikostí 5“.

Srdcem DOOGEE X5 Pro je nejmodernější výkonný a úsporný ČTYŘJÁDROVÝ procesor špičkové taiwanské výroby, každé jádro má takt 1,0 Ghz. Výkonný procesor zajistí hladký a rychlý chod celého přístroje. Díky čtyřem jádrům je 1 GB operační paměti plně dostačující.

Operační systém Android 5.1, jde o nejmodernější masově používaný Android systém. X5 Pro je navíc vybaven funkcí OTA, tudíž je zajištěna budoucí aktualizace software.

Telefon DOOGEE je vyladěný a má vlastní téma ikon a plochy. Práce se systémem je superrychlá i přes instalované vaše vlastní aplikace.

DOOGEE X5 Pro je vybaven dvěma fotoaparáty, přičemž hlavní fotoaparát má 8Mpix a obličejový 5Mpix. Je vybaven bleskem, který funguje též jako svítilna. Přední kamera je vhodná pro vlastní portréty nebo video hovory Skype, Icq a podobné.

X5 Pro nabízí skvělý zážitek z poslechu hudby, díky prostoru a zabudování reproduktoru ze strany telefonu. Telefon hraje skvěle i při položení na plochu.

Uživatelé vlastnící více simkaret jistě ocení podporu Dual-Sim, která umožňuje používání dvou simkaret zároveň pro příjem hovoru ve stavu stand by. Nebo jednu kartu můžete použít pro stálé rychlé internetové připojení a druhou pro telefonní hovory.

X5 Pro bez problémů nachází GPS satelity. Telefon tak můžete použít jako pěší nebo automobilovou navigaci. Doporučujeme z Google Play do telefonu stáhnout bezplatné mapy OSMAND nebo Be On Road, Navigator nebo bezplatné Turistické mapy

DOOGEE X5 Pro má již od výroby na LCD nalepenu ochrannou folii.

Parametry

Výrobce / značka
Doogee
Model
X5

Telefon DooGee X5 PRO 5" 1280x720 dpi IPS GSM LTE 4G

Zavřít Zavřít
Prodávající
Servatech s.r.o
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!