Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Nexus 5X 32GB + příslušenství
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nexus 5X 32GB + příslušenství

Středočeský kraj
7. 1. 2016 - 21:35
12 500 Kč
Prodávající

Popis

Prodávám LG Nexus 5X 32GB z oficiální České distribuce. Byl zakoupen 10.11.2015 v TS Bohemia, dvouletá záruka samozřejmostí, dodám se všemi doklady. Stav nového telefonu, téměř nepoužívaný, jednalo se o druhý telefon, spíše pro zábavu od koupi vždy měl ochranné sklo + pouzdro. Telefon má nainstalované "skiny" od firmy dBrand. Jedná se o "polepy", které jsem lepil na telefon. Jsou vyráběny přesně na míru telefonu, jsou vysoce kvalitní, nepřidávají telefonu žádnou tloušťku a neovlivňují žádné jeho funkce. Mají karbonovou texturu, lépe se telefon s nimi drží a navíc dodávají ojedinělý vzhled :) Jejich pořizovací cena + poštovné byla přes 1000,- a musel jsem je objednat z Kanady.

Pochopitelně jdou bez zanechání JAKÝCHKOLI stop sundat, na požádání mohu provést, připadně se jedná jen o nahřátí povrchu telefonu fénem a 3M lepidlo zespod povolí.

Více o nich zde: https://dbrand.com/shop/nexus-5x

Dodávám i s USB -> USB-C kabelem na připojení k počítači od firmy OnePlus . Také s pouzdrem Ultra Hybrid od firmy Spigen. A navíc ještě adaptér z micro USB do USB-C

Prodávám z důvdoů povánoční finanční tísně, preferuji osobní předání, může být někde v Praze.

Parametry

Výrobce / značka
LG
Model
Nexus 5X 32GB

Nexus 5X 32GB + příslušenství

Zavřít Zavřít
Prodávající
Adam Chawner
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!