Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Motorola AURA z r.2008 - plně funkční mobilní telefon
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Motorola AURA z r.2008 - plně funkční mobilní telefon

Hlavní město Praha
17. 4. 2021 - 02:00
19 500 Kč
Prodávající

Popis

POKUD NEMÁTE VÁŽNÝ ZÁJEM, PŘÍPADNE CHCETE SMLOUVAT O CENĚ, NEPIŠTE, NEVOLEJTE A OBRAŤTE SE NA JINÝ PORTÁL, KDE TENTO MODEL KOUPÍTE ZA: z Německa za 37.448,-Kč, z Itálie za 46.162, -Kč, z Bulharska za 24.566,-Kč - PŘEDEM DĚKUJI.
Nabízím ze své sbírky mobilní telefon Motorola AURA z r.2008.
Přístroj byl před vystavením do inzerce zkontrolován, je plně funkční, neblokovaný, za kapacitu baterií neručím.
Tento model lze přirovnat ke švýcarským hodinkám. Jen na netradiční poloautomatický vyklápěcí mechanismus bylo použito 200 dílů, byl vyroben švýcarskými hodináři, výroba jednoho kusu trvala 14 dní. Kryt telefonu je vyroben z nerezavějící oceli a má chemicky vyleptané textury a vzory. Výroba předního krytu trvala dva týdny, klávesnice je hliníková, a byla ručně pilovaná.
A safírové sklíčko??? To snad ani nelze poškodit, pouze diamantem, který je ve skupině nad safírem.

Obsah balení:
telefon + 2xbaterie + nabíječka + data kabel + redukce z miniUSB na microUSB + instalační CD + nepoužitá sluchátka Motorola + nepoužité molitany na sluchátka + pouzdro + hadřík na vyleštění safírového sklíčka + manuály + krabice (IMEI souhlasí s přístrojem).
Za nic neměním, poštovné při platbě předem je ZDARMA, a jestliže budete chtít poslat zboží na dobírku, požaduji poštovné 500,-Kč zaslat předem, jinak již zboží neposílám.
Inzerce je aktuální a platí do smazání, tak se, prosím, nedotazujte, jestli je zboží k dispozici, děkuji. Na SMS nereaguji, pouze na mail nebo tel. hovor.
Jestliže nesouhlasíte s něčím v mé inzerci, např. s cenou, nebo, že při zaslání zboží na dobírku požaduji poštovné uhradit předem, tak, prosím, nevolejte, nepište, předem velice děkuji.

Parametry

Výrobce / značka
Motorola

Motorola AURA z r.2008 - plně funkční mobilní telefon

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdenek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!