Home Mobily, komunikace Mobilní telefony Samsung SGH-F480, plně funkční telefon s češtinou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Samsung SGH-F480, plně funkční telefon s češtinou

Hlavní město Praha
17. 4. 2021 - 01:02
1 250 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím mobilní telefony Samsung SGH-F480, plně funkční, neblokované. Proč sebou brát do společnosti,na párty,na procházku velký dotykový telefon,když tento je stylový a vejde se do peněženky,kabelky atd.
Ceny a obsah balení:
1/ telefon bez zadního krytu-při obsluze telefonu to nevadí, neboť přidávám nové pouzdro, baterie(již nemá potřebnou kapacitu), nová nepoužitá nabíječka, nové nepoužité silikonové pouzdro na tento model, cena: 300,-Kč - PRODÁNO
2/ telefon, baterie, nabíječka, instalační CD, data kabel, pouzdro orig. Samsung, sluchátka, manuál, krabice(IMEI souhlasí s přístrojem), cena: 1.250,-Kč
3/ telefon v "TOP"stavu, baterie, nabíječka, paměť.karta, nové nepoužité flipové pouzdro na tento model, redukce na sluchátka s jackem 3,5mm orig.Samsung, cena 1.500,-Kč - PRODÁNO.

Za nic neměním, poštovné při platbě předem činí 150,-Kč("balík do ruky"), a jestliže budete chtít poslat zboží na dobírku, požaduji poštovné 200,-Kč zaslat předem("balík do ruky"), jinak již zboží neposílám.
Osobní převzetí zboží je možné na Praze 5-Anděl.
Inzerce je aktuální a platí do smazání, tak se, prosím, nedotazujte, jestli je zboží k dispozici, děkuji. Na SMS nereaguji, pouze na mail nebo tel. hovor.

Parametry

Výrobce / značka
Samsung

Samsung SGH-F480, plně funkční telefon s češtinou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zdenek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!