Home Mobily, komunikace Příslušenství Ostatní příslušenství k mobilům VR BOX brýle virtuální realita Cardboard ovladač
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VR BOX brýle virtuální realita Cardboard ovladač

Hlavní město Praha
30. 5. 2016 - 20:45
790 Kč

Popis

V případě zájmu volejte na 736214668.

SADA 3D VR BOX 2 Virtuální brýle OBSAHUJE:
1x VR BOX 2 3D HD Brýle
1x Popruh pro upevnění na hlavu
1x Bezdrátový Bluetooth ovladač verze 2,0
1x Čistící mikro utěrka
1x Manuál

VR BOX 2 změní Váš smartphone na mimořádný, přenosný 3D přehrávač videa, her, obrázků, atd. Přístroj Vám umožní objevovat svět trojrozměrné zábavy, aniž by jste museli utrácet. Vše, co musíte udělat, je umístit Váš smartphone do VR Boxu, spustit aplikaci dle Vašeho výběru, umístit zařízení na hlavu a začít sledovat. Je to velmi jednoduché! VR BOX Vám pomůže prožít úžasné zážitky z pohodlí Vašeho domova. Kdykoli a na jakémkoli místě, si můžete prohlédnout obrázky v úplně jiné dimenzi a získat nezapomenutelný zážitek. I bez opuštění svého domova, můžete přistát na Měsíci, zažít jízdu na horské dráze nebo si zajít na prohlídku muzea. Bez ohledu na to, zda hrajete svou oblíbenou hru a či sledujete zajímavý 3D film nebo prohlížíte dech beroucí fotografie, bude to vypadat, jako byste byli opravdu tam!
Brýle jsou kompatibilní s telefony s od 3,5" palce až do velikosti 6,3" (83 mm x 163 mm - maximální rozměry podporovaného telefonu, 58 mm je minimální šířka podporovaného telefonu) a je možné používat jak se systémem ANDROID, iOS tak i Windows Mobile.

Klíčové vlastnosti:

Progresivní „Googles sponge“ přispívající k minimalizování otlačenin a zvýšení pohodlí. (polstrování zabrání otlačeninám)
Vysoce kvalitní optická soustava
Věrohodný obraz a vylepšená virtuální realita
Vhodný pro více mobilních telefonů
Vylepšený design a odnímatelný přední kryt pro snadnější použití
Technologie zabraňující nadměrnému přehřívání
Vhodné i pro osoby trpící slabou krátkozrakostí (pod 600 stupňů)
Pro pohodlnější ovládání her a aplikací lze spárovat s ovladačem či gamepadem pomocí Bluetooth
plná podpora prostorového 3D zobrazení

Snadné a bezpečné použití
Pouze s VR BOX 2 můžete zažít stereoskopické zobrazení, které pokrývá většinu z Vašeho zorného pole. Smartphony s gyroskopem dají obrazu možnost se otáčet spolu s vámi, to Vám umožní svobodně hledat vpravo a vlevo, stejně jako nahoře a dole. Pohyby na obrazovce buidou odpovídat pohybům Vaší hlavy. Kombinací senzoru gyroskopu s se softwarem sledujícím pohyb Vaší hlavy, vytváří nezapomenutelný efekt virtuální reality.

Jak VR BOX 2 funguje?

Ovládání většiny aplikací a her funguje pomocí kombinací otáčení hlavy a ovládáním pomocí Bluetooth ovladače. Tvůrce 3D brýlí představil koncept pro virtuální realitu, který využívá moderní technologie Vašeho smartphonu. Jedná se o 3D brýle, které v sobě obsahují čočky pro zaostření a také prostor pro mobilní telefon. Ten pak díky gyroskopu přenáší pohyby vaší hlavy přímo do speciálně upravených aplikací, což vytváří dojem virtuální reality.
Brýle jsou vybaveny dvojicí nastavitelných vysoce kvalitních přibližovacích skel, vytvářejících "prostorový" efekt obrazovky. V důsledku toho se budete cítit, jako byste seděli v přední části obrovského filmového plátna, i když se jen díváte na obrazovku smartphonu. Speciální stěna rozděluje obrazovku na dvě části, takže obraz je zobrazen samostatně pro každé oko, a pak se spojí v mozku a vytvoří jeden konzistentní trojrozměrný pohled. Několik okamžiků stačí aby vykouzlily 3D kino ve Vašem vlastním pokoji.

Můžete cestovat po světě!
Nyní máte možnost podívat se na jakékoliv místo po celém světě tak, jakoby jste stáli přímo na místě! Pomocí aplikace "Google Streetview" v kombinaci s těmito virtuálními brýlemi je to možné! S pomocí aplikace "CardBoard Camera" je navíc možné nafotit svoje vlastní virtuální místo a prohlížet v těchto brýlích.
Součástí sady je BLUETOOTH ovladač druhé generace navržený speciálně pro VR BOX 2!
Ovladač byl designem a kompatibilitou navržen přímo pro VR BOX II. Používat je ho ale možné i s mobilními telefony, tablety, TV boxy, chytrými televizory, počítači a notebooky atd. Kvalitní joystick simuluje ovládání myši, takže nahradí pohyb kurzoru. Ovladač lze také používat jako dálkové ovládání telefonu, nátáčet video, nebo na dálku pořizovat selfie fotky. Opravdu univerzální zařízení, které je součástí této sady za bezkonkurenční cenu!

VR BOX brýle virtuální realita Cardboard ovladač

Zavřít Zavřít
Prodávající
Další příslušenství ZDE
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!