Home Mobily, komunikace Ostatní Vysílačky a ostatní Ruční přijímač scanner Uniden UBC69XLT-2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ruční přijímač scanner Uniden UBC69XLT-2

Celá ČR
11. 10. 2018 - 14:30
1 993 Kč
Prodávající

Popis

UBC69XLT-2 je kvalitní přehledový přijímač scanner jedné z nejlepších a nejoceňovanějších firem této oblasti UNIDEN, který slouží ke skenování rádiového pásma a poslouchání např. CB, VHF, UHF, Marine nebo PMR. Disponuje frekvenčním rozsahem 25 až 512MHz. Skenování signálů probíhá s rychlostí 180 kanálů za sekundu. Ukládání údajů o zachycených frekvencích a jejich spravování je velmi intuitivní. Scanner umožňuje naprogramovat 80 kmitočtů, včetně 1 prioritního.

Rozsah fungování zařízení za optimálních podmínek představuje několik kilometrů. Je ale třeba mít na paměti, že faktory jako jsou hustá zástavba nebo špatné atmosférické podmínky, mohou změnit rozsah působení přijímače.

Napájení může být přiváděno pomocí 2x baterií AA. V případě vybití skeneru lze baterie rychle a snadno vyměnit za nové. Pohodlí uživatele skeneru zvyšuje možnost spolupráce s externími zařízeními. Po připojení diktafonu do výstupu sluchátek můžeme nahrávat přenosy a ukládat je a následně přehrávat z vyměnitelných paměťových karet.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.
Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Ruční přijímač scanner Uniden UBC69XLT-2

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!